Aanpak en Methode

Kennismaking

Je merkt aan jezelf dat de passie ontbreekt. Je vraagt je af hoe dat kan en wat je echte passie is. Of jij bent er aan toe je passie te volgen, maar merkt dat er nog wat uitdagingen je in de weg staan. Ik start altijd met een persoonlijk kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek maken we nader kennis met elkaar en gaan we in op jouw behoeften en doelen die jij wilt bereiken. Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Een coachingstraject

Mijn passie is om mensen bewust te laten worden wat ze hier komen doen en wie ze werkelijk zijn. Niets is mooier om mensen met mijn hart te begeleiden en de weg te wijzen wat hun passie is in het leven. Tijdens mooie oefeningen krijg je inzicht in wat je passie is en welke levensles jij hebt. Vervolgens kunnen we indien gewenst samen bekijken hoe we jouw passie in het leven kunnen neerzetten. Liefdevol zal ik je de wegwijzen, maar je mag zelf de stappen zetten. 

Op dit moment ben ik in opleiding bij het Transformatiehuis en ben ik op zoek naar oefencliënten. Voor oefenclienten gelden zeer speciale tarieven. Lijkt dit je wat, neem dan gerust contact met mij op.

Klik hier voor de reguliere tarieven en algemene voorwaarden.