Aanpak en Methode

Kennismaking

Je merkt aan jezelf dat de passie ontbreekt. Je vraagt je af hoe dat kan en wat je echte passie is. Of jij bent er aan toe je passie te volgen, maar merkt dat er nog wat uitdagingen je in de weg staan. Ik start altijd met een persoonlijk kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek maken we nader kennis met elkaar en gaan we in op jouw behoeften en doelen die jij wilt bereiken. Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Een coachingstraject

Mijn passie is om mensen bewust te laten worden wat ze hier komen doen en wie ze werkelijk zijn. Niets is mooier om mensen met mijn hart te begeleiden en de weg te wijzen wat hun passie is in het leven. Tijdens mooie oefeningen krijg je inzicht in wat je passie is en welke levensles jij hebt. Vervolgens kunnen we indien gewenst samen bekijken hoe we jouw passie in het leven kunnen neerzetten. Liefdevol zal ik je de wegwijzen, maar je mag zelf de stappen zetten. 

Arbeidsmakelaar

De banen liggen voor het oprapen, maar wat is nu de baan die bij mij past? En hoe solliciteer is op de manier dat ik opval? Met mijn jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling kan ik je hierbij de wegwijzen. Unique hierin is dat ik voor jou op zoek ga naar de baan waarvan ik denk dat hij bij je past. Het enige wat je dan nog zelf moet doen is solliciteren. Hierbij kan ik je ondersteunen en zal ik je klaar maken om het beste in jezelf naar voren te laten komen, zowel op papier als in het gesprek zelf. 

Klik hier voor de reguliere tarieven en algemene voorwaarden.