Aanpak en Methode

Kennismaking

Je merkt aan jezelf dat het begint te kriebelen en je wilt nu eindelijk gaan doen waar jij diep van binnen naar verlangd, maar wat? Of jij bent er aan toe je hart te volgen, maar merkt dat er nog wat uitdagingen je in de weg staan. Ik start altijd met een persoonlijk kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek maken we nader kennis met elkaar en gaan we in op jouw behoeften en doelen die jij wilt bereiken. Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Een coachingstraject

Mijn passie is om mensen bewust te laten worden wie ze werkelijk zijn. Niets is mooier om niet alleen mensen te ondersteunen bij hun zoektocht wie ze zijn en wat ze hier komen doen, maar ook mensen met mijn hart te begeleiden bij datgene wat hen belemmert om te leven vanuit hun hart en hun passie te volgen.  Veel mensen denken dat bepaalde eigenschappen, manier van handelen of patronen bij hun hoort. Ze denken dat het komt door de opvoeding of bepaalde gebeurtenissen in hun leven. Als je er voor open staat dit te onderzoeken en vervolgens te transformeren, gaat er een nieuwe wereld voor je open. Emoties, gevoelens, nare eigenschappen worden begrepen en door het te transformeren verdwijnen deze uit je leven. Dit proces zal niet alleen uitwerking hebben op je werk, maar natuurlijk ook in je verdere dagelijks leven. Wil je meer weten wat het voor mij heeft gedaan en waar ik nog mee bezig ben, lees dan mijn blog.

Op dit moment ben ik opleiding bij het Transformatiehuis en ben ik op zoek naar oefencli├źnten. Lijkt dit je wat, neem dan gerust contact met mij op.  


Klik hier voor de tarieven en algemene voorwaarden