Wie ben ik?

Mijn naam is Suzanna van Vliet. Ik heb van jongs af aan een passie voor het werken met mensen. Vanuit mijn bedrijfskundige studie wilde ik ervoor zorgen dat bij werkprocessen het beste uit mensen gehaald kon worden. Toen ik klaar was met mijn studie ben ik gaan werken bij een sociale dienst van een gemeente. Ik vond het mooi om wat te kunnen betekenen voor anderen. Na een aantal jaren gewerkt te hebben, begon het te kriebelen. Ik wilde meer van Nederland zien, dan alleen de gemeente waar ik toen werkzaam was. Ik kwam in de consultancy terecht en van daaruit heb ik organisaties in de publieke sector ondersteund en geadviseerd ibij uiteenlopende zaken. Na een aantal jaren daar gewerkt te hebben ben ik terecht gekomen in de werving en selectie, het werk wat ik tot op de dag van vandaag nog steeds met veel plezier doe. Ik vind het mooi om vraag en talent bij elkaar te brengen.

In mijn werk ben ik verantwoordelijk voor het hele proces. Van acquisitie tot aan het opdracht geven van het versturen van de factuur en van de intake bij de klant tot aan de overdracht van de kandidaten aan de klant. Het leukste aan mijn werk vind ik de gesprekken met de kandidaten. Dat geeft mij energie. Ik vind het mooi om met mensen in gesprek te gaan over hun ervaring, passie en ontwikkelpunten. In mijn werk maak ik kandidaten klaar voor hun gesprek bij de toekomstige werkgever (preppen). Ik bereid ze voor op welke vragen zij kunnen stellen en geef tips hoe zij het beste voor de dag kunnen komen, zoals bijvoorbeeld welke websites ze het beste kunnen lezen om zich voor te bereiden?. Kortom ik zorg er voor dat het beste uit de kandidaat gehaald wordt. Het mooiste moment is het moment wanneer de kandidaat aangenomen wordt bij de klant en dat iedereen blij is met het resultaat.

Inmiddels heb ik veel ervaring op kunnen doen in advisering van kandidaten hoe zij zich het beste kunnen presenteren zowel fysiek als schriftelijk en hebben veel mensen die ik begeleidde hun droombaan kunnen vinden. Voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling ben ik in aanraking gekomen met Het Transformatiehuis. De door hen ontwikkelde methode helpt mij om datgene te gaan doen wat ik het liefst wil: Mensen begeleiden bij het vinden van hun passie en werken en leven vanuit hun ziel!

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten!