Wie ben ik?

Mijn naam is Suzanna van Vliet. Ik heb van jongs af aan een passie voor het werken met mensen. Vanuit mijn bedrijfskundige studie wilde ik ervoor zorgen dat bij werkprocessen het beste uit mensen gehaald kon worden. Toen ik klaar was met mijn studie ben ik gaan werken bij een sociale dienst van een gemeente. Ik vond het mooi om wat te kunnen betekenen voor anderen. Na een paar jaar begon het te kriebelen. Ik wilde meer van Nederland zien, dan alleen de gemeente waar ik toen werkzaam was. Ik kwam in de consultancy terecht en van daaruit heb ik organisaties in de publieke sector ondersteund en geadviseerd bij uiteenlopende zaken. Na een aantal jaren daar gewerkt te hebben ben ik terecht gekomen in de werving en selectie, het werk wat ik tot op de dag van vandaag nog steeds met veel plezier doe. Ik vind het mooi om vraag en talent bij elkaar te brengen.

Naast mijn werk in de werving en selectie, werk ik al ruim 30 jaar met paarden. Voor mij de puurste wezens in mijn leven. Samen met mijn paard Facel Vega (in het dagelijks leven Faas) beleef ik vele mooie momenten, maar ook momenten dat ik echt bewust word van mijzelf. Hij is voor mij echt mijn spiegel. Hij heeft mij op vele momenten bewust gemaakt wat ik voel en hoe ik ben. Waarom loopt hij vandaag zo op de handrem? Waarom wil jij van mij af als ik erop rijdt? Interessant vind ik het om bij mijzelf uit te zoeken waarom bepaald gedrag door Faas geuit wordt. Om mij heen zag ik ruiters die heel gefrustreerd of vanuit angst op hun paard reden of vanaf de grond aan het werk waren met hun paard. Het plezier aan beide kanten ontbrak. Waarom doen ze dat? Is dit genieten van je sport en de samenwerking met je paard? 

Mijn eigen samenwerking bracht mij tot dieper inzicht in mijn eigen bewustzijn. Voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling ben ik in aanraking gekomen met Het Transformatiehuis. De door hen ontwikkelde methode helpt mij om datgene te gaan doen wat ik het liefst wil: Mensen begeleiden bij het vinden wat hen belemmerd en dat men weer kan genieten van de pure samenwerking met een paard!

Inmiddels ben ik ook gestart met de Masterclass van Het Transformatiehuis en leer ik werken met de door hen ontwikkelde krachtige methode die mij al zoveel heeft gebracht. Daarnaast ben ikzelf nog bezig met mijn eigen ontwikkeling en het transformatieproces en kan ik niet wachten om zelf met de methode aan de slag te gaan!

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten!